Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdv.
Az áramingadozást kizárnám, mert UPS mögött van szinte az egész ház!
Újratelepítésen túl vagyok (párszor)... Biost elötte úgy állítottam ahogy írtad.
Az ominózus újraindulásig tökéletesen működött IDE módban minden oprenszer (XP, Win7, Ubuntu, Suse...). Azóta történnek ezek a fura dolgok.
Most utoljára a videókártya illesztő programot jelölte meg a hiba okozójaként. Többször előfordul, hogy egy pillanatra vissza vált a win aero olyan sima áttűnés nélküli módba... és a dwm.exe hibát okoz a CENZURÁZVA anyjába. pl. youtube video lejátszásnál.
Az egyik ramot kivettem (2x2giga volt) és így fel tudtam tenni a win7-et.
Érdekes amit a frekikről írsz, 1066-on mentek a ramok eddig. Most csak 800-on megy.
Ezt az AHCI-s dolgot kipróbálom, de akkor sem stimmel. Valami ezért csak nem működik jól nem? Lehet a gagyi kingmax ramok eddig tartottak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest