Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #763 üzenetére
Üdv.
Az áramingadozást kizárnám, mert UPS mögött van szinte az egész ház!
Újratelepítésen túl vagyok (párszor)... Biost elötte úgy állítottam ahogy írtad.
Az ominózus újraindulásig tökéletesen működött IDE módban minden oprenszer (XP, Win7, Ubuntu, Suse...). Azóta történnek ezek a fura dolgok.
Most utoljára a videókártya illesztő programot jelölte meg a hiba okozójaként. Többször előfordul, hogy egy pillanatra vissza vált a win aero olyan sima áttűnés nélküli módba... és a dwm.exe hibát okoz a CENZURÁZVA anyjába. pl. youtube video lejátszásnál.
Az egyik ramot kivettem (2x2giga volt) és így fel tudtam tenni a win7-et.
Érdekes amit a frekikről írsz, 1066-on mentek a ramok eddig. Most csak 800-on megy.
Ezt az AHCI-s dolgot kipróbálom, de akkor sem stimmel. Valami ezért csak nem működik jól nem? Lehet a gagyi kingmax ramok eddig tartottak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest