Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TitiRii

senior tag

hello
    tippet kérnék mert nekem nincs lövésem se

be esett ide egy gép (gigabyte 7vax lap 2.8 septron 1 X 512 400 kingston 2x 256 400 mx4 vga )
    tetű lasu volt egyfolytában ujraindult gyakorlatilag 2 -3 percnél tovább nem is ment egyhuzamban, nem tudom mivel halt el mert az automatikus ujrainditást se tudtam kilöni :D

na mondom akkor biztos a ramok, metest be, szépen talál is 16 majd 32, majd megy még kicsit és aztán onantól az ősszes. na mondom enyire halott memoria az gyanus álltalában az ilyesmi laz alplap hiba
    berakosgatom egyesével, ugy kifogástalanra vizsgázott mind, ha ujra össze raktam őket akkor hiba, mígnem eyszer ugy kerültek be a foglalatokba hogy 256 512 256 igy lefutott 3X is a teszt hibátlanra. de az ujraindulás nem szünt meg meg a tetü sebeség se.
    ok rexp nincs mit tenni
    fel is ment szépen, jol is ment, rakom fel a drivereket, majd video kari drivnál elszál de most már látom hogy non paged van..
    restart, proba 2, felmegy
    majd hang kari is felmegy
    de random megfegy non paged el, és sokszor az ntfs.sys okolja mint főbünöst. ráadásul minden egyes halál után ellenörzi a chdisk a temp particót.
    ezt leszámítva szépen és gyorsan muszikál. tipp? mit mondjak a gazdijának? ez most vinyó ram lap táp vagy win hiba vagy mind 1X re ?:D
    összegezve ,minden müködik csak néha non paged ntfs.sys által a leg váratlanabb dolgokban, majd restart és akkor chdisk fut a temp particióra(külön particion van)

Új hozzászólás Aktív témák