- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEXT LP
tag
válasz
Hedgehanter #542 üzenetére
Úgy gondoltam akkor jelentkezem ha teljesen megszűnik a probléma, de még nem tudtam kizárni mindent.
Jelenleg a tápot már kicseréltem egy crossair 450-esre, azóta nem áll le a gép ok nélkül, viszont a kék halál, ritkábban, de megmaradt. Kiderítettem, hogy leginkább akkor jelentkezik a hiba, ha a processzor hosszan (fél, egy óra kb.) nagy terhelés alatt van, valamint az everest egy perc tesztelés alatt kb. 80 fokosra fűtötte a procit. Jelenleg itt tartok, de már úgy egy hete nem merek komolyabb játékokat futtatni, azóta nem kékült be, igaz a Spore-al volt, hogy 4 órán át folyamatosan játszottam és azt is bírta (bár a vista oldalsávján lévő terhelés mérő szerint az a játék allig használja a cpu-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest