Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
hello!
Volt egy procicsere tegnap, 3-4 éve nem volt mozgatva a gép max körbeporszívózva a szűrő (gép adatoknál új proci i5-2500)
proci látszólag rendben van, játék és cpu terhelést kibír. (15-30perceket néztem)
Sajnos 3x újraindult random netezés közben, és egyszer kimerevedett a kép, sztem az van a bejegyzések között mert csak ezt az egyet találtam.nemvágom, bios-t frissítsek, reseteljem a biost, jártam benn csere után meg azóta is jók a beállítások. intel drivert? win újratelepítés? teszt programok? Ötlet javaslat?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Spórolós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest