- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
matusz09
csendes tag
Hello!
Hát az úgy kezdődött, hogy újratettem a windowst (WIN 7 32 bit), és nem volt semmi gond. Ment minden ahogy szokott, ment a letöltés (uTorrent 3.1.2), szal nem volt semmi gond.
Aztán kb a 6-7 nap környékén felraktam a nyomtatóm, ami korábban is fent volt, és azóta jelentkezik a probléma, nem mondom, hogy a nyomtató miatt...azóta már leszedtem, kihúztam a nyomtatót, hátha az okozta, de nem szünt meg a baj.
A gond akkor jelentkezik ha elindítom a uTorrentet, és elindul egy letöltés. Abban a pillanatban elkezdi enni vmi a ramot, majd ha elfogy, akkor BS....
Nem tudom, hogy mi függ össze mivel, de már nagyon idegesít a probléma.Am ma ezt kaptam a NOD 32 től:
lehet ez a baj???
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest