Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyi
aktív tag
Újabb kékhalál keletkezett,ezúttal egy egész éjszakás memtest86 után( 9 pass, semmi hiba),windows bootolásakor,azaz még nem töltődött be a windows,és előjött ez a kékhalál.
[link]dump file,ha esetleg valaki rá tudna nézni tüzetesebben:
[link]tudna valaki segíteni vagy legalább valami tippet adni mi lehet ez
eddig ezeket csináltam meg:
- videokártyám fél óráig 100%-os burn-in tesztnek vettem alá a prime95-el, nem történt semmi fagyás,semmi kékhalál.
- sfc / scannow parancsot is lefuttattam parancssorból, semmi rendszerfájl sérülést,hibát nem talált.
- chkdsk -t is lefuttattam ugyanitt, semmi fájlrendszer hibát nem talált.
- megnéztem az összes merevlemezem, mindegyik hibátlanul működik,semmi rossz szektor.
- malwarebytes antimalware-el mélyreható vizsgálatot csináltam a legújabb frissítéssel, semmi rosszindulatú fertőzést nem talált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Lexus, Toyota topik
- Drón topik
- OpenWRT topic
- Battlefield 6
- Autós topik
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest