- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ!
Megmondom őszintén eléggé random ez a kék halál mert pl. tegnap egész nap játszottam a játékkal és nem jött be. Amikor most meg bejött nem is volt olyan súlyos grafikai jelenség hogy bejöjjön, szóval érdekes!
Amit végrehajtok:
- Kitakarítom mert a ventilátor kicsit poros (ref VGA-m van)
- Másik slotba nem tudom berakni, mert akkor a hangkártyát nem tudom elhelyezni sehova. Illetve lenne még neki hely csak az PCI_EX8 és nem 16. Bár nem tudom hogy számít-e.- Tápellátó kábel alatt a 220V főtápkábelre gondolsz? Egy régebbit használok, de a Corsair TX650-hez külön kaptam egyet. Használjam azt?
- A legújabb nvidia driverrel másnak is volt gondja a Stacraft 2-vel, most 1 verzióval korábbival hajtom a VGA-t.
- Hogy kell használni ezt a VGA memória tesztelő programot? Olvastam hogy ez egy boot alkotás, de nincs floppym. Letöltöttem egy ZIP állományt, annak a tartalmát ha kiírom DVD-re akkor menni fog?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest