Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Szia!
Lefuttattam a VGA tesztet (elindult Windows alatt is). 2x futtattam le és semmi baj! Baj egyébként hogy Win alatt futtattam a tesztet?
Tesztképpen megint elkezdtem játszani és megint kidobta kék halállal.
BAD_POOL_HEADER (Dobjak képet hozzá?)
VGA típusa: Gigabyte
Játék közben a GPU hőmérséklete elérte a 82 fokot is! Szerintem túlmelegedés van, mert tegnap semmi baja nem volt a sok órás játék alatt. De azért holnap lecserélem a tápkábelt. Természetesen adtak a táphoz kábelt csak nem azt használom.
-
Carasc0
őstag
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ!
Megmondom őszintén eléggé random ez a kék halál mert pl. tegnap egész nap játszottam a játékkal és nem jött be. Amikor most meg bejött nem is volt olyan súlyos grafikai jelenség hogy bejöjjön, szóval érdekes!
Amit végrehajtok:
- Kitakarítom mert a ventilátor kicsit poros (ref VGA-m van)
- Másik slotba nem tudom berakni, mert akkor a hangkártyát nem tudom elhelyezni sehova. Illetve lenne még neki hely csak az PCI_EX8 és nem 16. Bár nem tudom hogy számít-e.- Tápellátó kábel alatt a 220V főtápkábelre gondolsz? Egy régebbit használok, de a Corsair TX650-hez külön kaptam egyet. Használjam azt?
- A legújabb nvidia driverrel másnak is volt gondja a Stacraft 2-vel, most 1 verzióval korábbival hajtom a VGA-t.
- Hogy kell használni ezt a VGA memória tesztelő programot? Olvastam hogy ez egy boot alkotás, de nincs floppym. Letöltöttem egy ZIP állományt, annak a tartalmát ha kiírom DVD-re akkor menni fog?
Előre is köszi!
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes problémával állok szembe. Leírok mindent részletesen az álláspontról.
Egyetlen játékkal játszom és ez a Starcraft II és teljes grafikán. Játék közben az alábbi képen látható kék halált (az által keletkezett dump állomány tartalmát) kaptam:
Nos volt mikor, máskor is kaptam kék halált, de nem tudom pontosan hogy ez volt az. Akkor a memória időzítési beállításokkal volt súlyos gond. Konfigurációm az adatlapomon olvasható!
Op. rendszerem: Windows 7 Ultimate with SP1 ENG x64
Ami a memóriát illeti, az XMP által hajtom 1600mhz-en. CPU csak alulfeszültséget kap, elvileg az nem lehet gond. (IDLE állapotban 0.992, full terhelésen pedig 1.216)
Chkdsk lefuttatva, semmi hiba. Minden a legnagyobb rendben úgy érzem. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm!
(Én gondoltam arra is hogy VGA amelynek picit poros a hütője, tehát túlmelegedésre tippelek, de nem tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest