Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Ashenvale #1323 üzenetére
Esetleg táp márkája? Ha jól tudom, a Giga nem gyárt tápokat, így valakinek felhasználták a tépját, esetleg átmatricázták Gigabytosra.
Elvileg a 460W-tnak elégnek kellene lennie, még egy viszonylag gyenge hatásfokú táppal is. Viszont ha kezdi megadni magát, akkor lehet, hogy valamelyik ágon nem képes leadni a névleges teljesítményt. Én erősen a tépra gyanakszom. Esetleg ha van rá lehetőséged, akkor ki lehetne tesztelni egy másik, garantáltan hibátlan táppal. A ciripelő hangot sikerült meghalgatni, hogy honnan jön?
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest