Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz
Steve1979 #42489 üzenetére
Kösssz!! Egész megkönnyebbültem....
De idefigyelmezzenek emberek!
Adott egy Giga EP-35C-DS3R alaplap. Indításkor tökéletes minden, a lap egyet csippant hogy a BIOS rendben. De a bootolás után, mikor a telepítés indulna, újraindul a lap. 3 féle, teljesen átlagos procival próbáltam, de a helyzet mindig ua. Kipróbáltam a support szerint csak magasabb v. számú biosztól támogatott (a verzió F2) procikkal is. E5200, E7400. Nem jelzi, hogy a proci nem támogatott, de ha a bioszba belépek, akkor felismeri a procikat (mert a bioszba be lehet lépni, nem fagy meg). Sőt, a tuningot is engedi!! A hiba mindig ua. Lassan ott tartok, hogy áram alatt belek@pök.
Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest