Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
válasz
God Vazzeg #41098 üzenetére
Nigériai csalás...csak azt nemtom miért ez a neve mikor magyar magyart is átbasz simán
-
Szlovi
senior tag
1,2,3,4,5,
-
tibibi
őstag
ezt nem értem csak itt hirdetem az etent erre kapok egy mailt
Dear seller,My name is Mrs Sandra Alex from Alberta in Canada,I am interested in
Buying your item which i saw and i will like you to let me know the
condition of the item and total units which you have in hand for sale
OK I await your soonest response in English for further conversation
to sasandraalex56@gmail.comnem hiszem el ,hogy nem valami szívatás ki az az elmebeteg aki ennyire ráér.
-
Steve1979
aktív tag
mi van a solarionnal tudja valaki esetleg?
órák óta bevan fosva... -
vikcsi
senior tag
Megint van valami új: [link]
-
Norb3rto
őstag
-
Norb3rto
őstag
Linken látható winyóracket keresem
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #41074 üzenetére
van rajta
cen sl fl
sw sr frKoaxiális be /ki, svideo, optikai... meg a scart...
Ezeket látom a hátulján...
-
GrandeP
addikt
válasz
God Vazzeg #41056 üzenetére
Antenna csatlakozó az melyik?
Van rajta euró vagy jack ki hogy hívja, meg svideó is, amiket kipróbáltam és nálam mentek... -
GrandeP
addikt
Óhogy sz*ptassam meg az összes gyökér irigy fa*zparasztot...
Kiszúrták a gumimat, de nem akárhogy oldalt és olyan jó 4 cm szélesen, h miért , mert a nyilvános (!) parkolóban csak egy hely volt szabad és én odamertem állni az éjjel...
Este asszem megtorlás lesz Ludas Matyi módra, az autó meg többet nem alszik utcán...
ui: még mielött aztmondanátok ,h padkáztam a válasz nem, este hibátlan állapotban hagytam ott.... no meg a jobb hátsót?
Ez mind azért van, mert irigy fas*opó kocsogok az emberek, nyilvános-közterületi parkoló!
-
alázógyík
addikt
Kell-e valakinek brutál jó kis int.VGA-s alaplap?
Egy srác rendelte, de nem jött érte.[Gigabyte MA785GM-US2H] 19.500.-
-
faragojof
őstag
Jáááj! Dicsák! Innééén még elutázták á fijúúk!
-
KTU
addikt
válasz
banderasz75 #41057 üzenetére
új
1Gb DDR2 1024/800 Apacer 5ÉV GAR 4.200Ft
1GB DDR2 1024/800 Elixir 4.100 Ftigazábol nem azért írtam hogy meg akarom venni
csak erre nagyon áll, hogy a feléből mennyit engedsz, duma
ill. kevés infót adtál a ramokról
mivel 1k-ért jópárat lehet találni az aprók közt sőt most találtam
így 800ft/db az ajánlatom -
vikcsi
senior tag
mi a rák történt? mindenki szabin van? Nálunk alig dolgoznak néhányan, pangás megy... Legalább valaki írhatna valami vicceset, vagy megbotránkoztatót... de Kalapos, meg GrandeP, ocsmány képeket ne linkeljetek azé'
-
Steve1979
aktív tag
4
-
Steve1979
aktív tag
3
-
bartucc
addikt
Na akkor csak másodick...
-
george11
addikt
1
-
torque12
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy van-e itt közületek abban tapasztalata valakinek, hogy milyen a Fibernet-nél a telefon vonal, valamint a fax-olás. Legfőképpen a minőségre lennék kiváncsi, és a megbízhatóságra.
Köszönöm nektek előre is.
-
GrandeP
addikt
Találtam a fiókban egy bontatlan Kéjbord extension cable-t...
Gyakorlatilag billentyűzet hosszabbító kábel, 1,5m-es.... (de sztem egérhez is jó... ps/2)
Illetve egy 256 mb-os mini sd + sd átalakítót... (figyelem nem micro, hanem mini!) Egyébként ez használt... de hibátlan.Tekintve h mind 2 szinte vicc kategória... így 1-1 db csokiért vihetőek...
Illetve van egy orion dvd 4200 hc lejátszóm, avi/jpg/dvd/mpeg játékos...
Olyan 1 éves lehet, eddig használtam, de szemétkedik, 3 tv-n lett kipróbálva, a hibajelenség, ha scarton csatlakozik akkor vagy kép van, hang nincs, vagy fordítva a többi pl svideo, euro ... -val csatlakozva nincs ez a hibajelenség... tehát gyakorlatilag a scart csatlakozás a nem jó.
Ár:
Mondjatok rá valamit.
1x használt Univerzális 1,5v-12v ig hálózati adapter, a forrásban vásárolt...
1000 huf. -
faragojof
őstag
Gyík! Ment pü!
-
faragojof
őstag
Ha jól tudom a kresz időnként hagy kiskaput. És valóban nem kell semmit magyarázni. Mindenki a saját szemszögéből látja a dolgokat, és a kompromisszumra, saját hibájának belátására nem képes. Ez azért látszott a hozzászólásokon is. De így van ez jól, ezért mindenki egyéniség. Ha mindenki egyforma lenne, ki lenne az etalon??!
Ééééén?!
-
george11
addikt
[link]
Ez a Csikós jó csávó -
Norb3rto
őstag
-
titko
tag
válasz
Simi2000 #41028 üzenetére
Egy pár hetet sikerült eltöltenem Svédországban. Ők az esetek 90%-ban betartják a sebességkorlátozásokat, és csodálkoztunk, mikor reggelente Stockholmba vezető autópályán ezermillió autó volt, de haladtunk, mert nem volt aki lassu lett volna és nem volt olyan sem aki türelmetlenül előzött volna majd bevág így a többi 20-nak fékeznie kelljen.
Működne ez, csak mi nem hisszük el, mert a 90-nél 110-zel megyünk 50 helyett 60 ( mert ugye az nem büntet). Csak azt kellene felfogni, hogy a szabályok azért vannak, hogy betartsuk őket, -
faragojof
őstag
válasz
És mi lenne ha hat millás autóknál kötelezővé tennék hogy vegyen pálya matricát ezer-x forintért, mert ott mehet nyugodtan 130+-al?!
Nem pedig a főúton ordítozik velem, aki 90-100 között haladok??! Szuzukival! És bejön a s@ggembe.... Á! Ezt már leírtam.... Én kérek elnézést.
És minden hozzászólónak igaza van.
GrandeP: Ezek a dolgok le vannak ám írva a kreszben. Mit, hogyan, mikor miért...
-
GrandeP
addikt
válasz
NA akkor kevésbé peres/széles gumit teszek fel, és km óra szerint 90 immáron, valós 100 km/h lesz... vagy még sorolhatnám....
Ha mindenki betartaná a kresszt (ami lehetetlen, de játszunk el a gondolattal) akkor 1-2 órával késöbb érnél a célodhoz...
pl: Lelassítanál 40 km/h-ra több km-en keresztül, egy kint felejtett tábla miatt....
Egész nap a zebra elött állnál, mert a hülye paraszt nem megy át, ő csak ott bámészkodik.
Kivilágítatlan biciklist látván, nem előzöd meg, mert nem tilos, sőt inkább adsz neki egy mellénykét...
Az aluljáróban, vasúti átjáró elött, lerobbant autót nem előzöd meg mert tilos... soha sehol nem fordulsz vissza.
Stop táblánál meg állsz, kis utcában "jobb kezet" adsz, sárgánál satuzol ...Soroljam még?! Minimális kihágás kell, mert különben meghal az egész rendszer.
-
george11
addikt
válasz
Mert mindig van valami gyakott állat, aki nem 90-el megy, hanem 70-el, vagy alatta, vagy 80-al stb. Mögötte összejön a sor, aztán van, aki türelmesen, van, aki észnélkül elkezdi előzni a népet. Utána meg durrog magában, aki mindenkit feltartott, hogy letolják az útról
-
Simi2000
tag
És mi lenne ha mindenki betartaná a KRESZ-t, és 90-el közlekednénk a főutakon. akkor jóval kevesebbet kéne előzgetni (kevesebb baleseti lehetőség)...csak azokat akik nem tudnak 90-el sem menni...
-
GrandeP
addikt
Maradjunk annyiban h van pro és kontra.... általában mindig a másik a bu*i!
Sose te, még csak véletlenül se.... az egész úgy kezdődött h a kocsog vissza ütött...
ÉS ez alapszabály...Amúgy a ződ kabinos, sárga dobozos Daf-ost meg messziről kerüljétek el, mert az ha jönnek vele szembe, még rá is gyorsít! Meg simán lebüntet az útról, ha 75 km/h alatt vagy.
ÉS mi a helyzet az elektronyos biciklissel... általam csak susogó halálnak hívott kamikázékkal?!
-
Olcsi
senior tag
válasz
God Vazzeg #41022 üzenetére
Akkor nem tudom: a racsing hang, és a bmw embléma úgy hat a kisautósokra, mint a bömbisekre a szuzukisok. Nincs igazság. Kész.
-
george11
addikt
válasz
Mert racsing hangja volt
-
kalapos
tag
válasz
Én?
-
God Vazzeg
veterán
Nemtudom, én most egy peug 206-al járok, ami hasonló mint a szutyuki, de nem tolnak le, és engednek is előzni
Előtte mikor a BMW volt, akkor volt mindenki rázihálva ha előztem, nem tudtam úgy menni 20km-t hogy ne izomkodjon valaki! Még "kalapos" skoda 120gl tulaj is volt aki versenyzett bazze
-
alázógyík
addikt
Keresek ROSSZ IDE HDD-t 160GB-at.
Illetve vennék még rossz SATA-s NOTI vinyót is. Akinek van, feltétlenül jelezze. -
Olcsi
senior tag
válasz
God Vazzeg #41013 üzenetére
De milyen egyenrangúság, ha valaki nagyobb autóval előz te meg rossz szándékot feltételezel egyből és nem engeded előzni, mert rágyorsítasz?
Nem teszek ilyet, nem vagyok bunkó paraszt, max ha 2 centire van a kocsi seggétől, akkor kicsit megvillantom a féklámpát, hogy vegyen vissza, mert baj lehet belőle, ha ész nélkül vezet! Ráadásul biztos nem ő fog rosszabbul járni...
Ellenkezőleg: velem szokták ezt csinálni, amikor látják, hogy előzni szeretnék... Elkapja őket a gépszíj, hogy "nehogymáegyszuzukiskisköcsögelőzzönbe", és rámgyorsítanak!
Ez a tapasztalat! Kívánom, hogy ülj be néhány ezer km-en keresztül egy szutyukiba, vagy akár egy matizba és figyeld a reakciókat! Sőt ne változtass a vezetési stílusodon!(#41014) ekrisztian: ott a pont!
-
Steve1979
aktív tag
válasz
Egyen-rangú-sá-got ! Egyen-rangú-sá-got !
-
ekrisztian
őstag
válasz
Most megkérdezném, ha ez a Telekjáros aki csinálta a gubancot, utánnam jön 1km-en keresztűl a buzi xenonnal és végig 5m-re van tőlem, én miért is ne gyorsítsak? neki persze gondolom ez úgy jött le, hogy azért adok gázt mert powerkedek..egy 1000-es Yarissal?..csak könyörgöm az előzést nem így kezdjük meg, hogy a másikat letoljuk az útról..
ja és ezt nem neked szántam hanem a telekjárosnak
-
God Vazzeg
veterán
De milyen egyenrangúság, ha valaki nagyobb autóval előz te meg rossz szándékot feltételezel egyből és nem engeded előzni, mert rágyorsítasz?
A kresz is kimondja hogy segíteni kell az előzést bakker, te magyarul nem tudsz vezetni, nem vagy tisztában a szabályokkal, akármennyire tökösnek is képzeled magad. Ez olyan mint a gyorshajtás, ott se tartod be a kreszt, és baleset lehet belőle..
-
Steve1979
aktív tag
válasz
ekrisztian #41010 üzenetére
ott ovatosan keménykeggyé, mer a Béke fasort ellenörzés alatt tartom, ott mindenki retteg ha feldübörögnek a lovak
rosszul beszész leszorítalak és elveszem az útiokmányaidat
-
alázógyík
addikt
válasz
ekrisztian #41010 üzenetére
Mondjuk Steve kisköbcentis puttyogóját nem lenne nehéz kilökni.
-
Steve1979
aktív tag
A vezetés arról szól, amit tapasztalsz, ha kimész a forgalomba. Egyetértek az általad lent írtakkal elméletben, de a valóságban egy Suzukis, Corsa-s stb és egy A8-as között sosem lesz egyenrangúság az utakon. Ezen persze még lehet filozofálni pro és kontra, hogy miért nem, de ez attól sajnos nem változik (valószínű te is így gondolnád, ha A8-asod lenne
)
------------
Más.
Keresek álló házat nem túl drágán jó állapotban. pü -
Kloss
őstag
Szerintem Steve1979 arra gondolt, hogy a kisebb autóval rendelkezőeknél többször fordul elő az a jelenség, hogy ő megmutatja a béemvésnek meg másnak is, hogy simán legyorsulja, meg ő is tud 100 felett is előzni.
A nyáron kirándultunk a Balatonnál, én mentem legelöl, kb 80-90 között kényelmesen, mögöttem jött több autó, senki se akart előzni, pedig szemből szinte nem is volt forgalom.
Mi is nézelődtünk inkább, aztán pont mikor jött szemből egy autó, egy kisköcsög bevágott elém egy Matizzal, de alig fért be és a virsli gumijain még vagy 200m-en keresztül imbolygott. Ezután biztos meséli a haveroknak, hogy egy egész sort megelőzött simán, csak az ilyenek arra nem gondolnak, hogy egy hajszálon múlik az, hogy nem dobja meg a könnyű autóját egy gödör vagy széllökés.
Aki sokat van az utakon, az tud mesélni bőven, autótól függetlenül vannak hülyék. Mind1 hogy kicsi vagy nagy autó van alatta, ha kis autóval közlekedik, akkor az ilyennek komplexusa lesz tőle, ha meg vesz egy nagyot, akkor mindenki lassú tetű és álljon félre ha "Ő" jön... Mivel nem a Suzuki és nem a BMW vezet és dönt hanem az ember.Ja és ezen kívül vannak a FIAT-osok akik azt hiszik autóban ülnek... khmm
-
Olcsi
senior tag
válasz
Steve1979 #41003 üzenetére
Nem érted, hogy nem az a lényeg, hogy egy suzukis is tud keményf***-ú csávó avagy sem!!! Nem erről van szó! Nem keménykedni akarok!
Szerintem a "nagy" autósok sokkal-sokkal többször vezetnek nem az útviszonyoknak, és legfőképpen nem a vezetési tudásuknak megfelelően. Könnyen el tud szállni az ember agya egy hűdemennyilóvanalattam típusú autóban, ráadásul általában ezzel mások életét is veszélyeztetik. Ezzel szemben egy suzukis max a saját testi épségét kockáztatja (persze kis túlzással)!
Érted?A nagyautós meg kultúráltan, szabályosan "alázzon"
NEM! A vezetés nem erről szól! Senkinek nem kell alázni! EGYENRANGÚSÁG, érted? Erről papolok már mióta!Ja...és nem azért van annyi suzukis baleset, mert bénák (persze van olyan is köztük, de minden autó-típusnál fellelhető néhány agyatlan egyed!), hanem mert legtöbbször vétlenek, és sokkal védtelenebbek, mint más autós társak. Olyankor esik meg az ilyen, amikor egy ügyes terepjárós belekezd egy előzésbe, és hopp...szembe jön egy suzukis.
És félreértés ne esség, nem a suzukisokat akarom isteníteni. Csak arra akarnám felhívni a figyelmet, hogy a kis autósokra sokkal jobban kell vigyázni! És ez sokszor a nagy autósok felelőssége is! Ez a fontos! -
Simi2000
tag
Sztem aki nem akar vagánykodni az utakon az vegye meg a kocsimat, épp eladó sorba került: [link]
Ezzel ha akarsz se tudsz keménykedni az utakon, viszont eddig mindenhová odaértem vele, ahová elindultam
-
vikcsi
senior tag
Sztem meg mindegy ki milyen kocsiban ült(kocsi, tehát a fiat nem George11
), bármelyikben bénáznak olyat, ami rosszul sül el és bosszankodást okoz. Suzukisok azért tűnek kalaposabbaknak(Kalapos, ne vedd magadra
), mert több van belőlük, béemvések meg mert nagyobb kocsik és feltűnőbbek, meg könnyebb mnodani, h kötsög bömösös.
Múltkor vki linkelte a totalcaros olvasmányt, h nem képesek veszíteni az emberek... abszolút igaz -
Steve1979
aktív tag
Ugyan ne légy ilyen szerény
Röviden max. támogatom, hogy mindenki az útviszonyoknak és a saját autója képességeinek megfelelően hajtson. Szerintem "egy suzukis" (de sorolhatnám a típusokat) ne akarja megmutatni, h milyen keményfa@ú csávó, milyen jól tud sávot váltani, kigyorsulni stb... A nagyautós meg kultúráltan, szabályosan "alázzon", HA már ez minden vágya néhány elvetemültnek. Mert úgyis lehet. Asszem ebben minden benne van.
A "hova ennél gyorsabb autó" záró mondatodat nem tudtam értelmezni/nem értek vele egyet.
Szerencsére van tere/volt tere a fejlődésnek, de biztos érted mire gondolok, hisz lehet kicsit elfogult vagy, de nem vagy primitív... -
Simi2000
tag
Hello
Tudja valaki, hogy a kecskeméti autó piac, az mostanában hogy van nyitva? Neten nem találok róla semmilyen infót.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest