Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joo Se Hyuk
friss újonc
udv
tolluk rendeltem most, es vagy 3 szor valtoztattam a rendelesemet mert nem tudtam eldonteni mit rendeljek, es egesz vegig nagyon turelmesek voltak, pedig szerintem mar az agyukra mentem a sok utolagos keresemmel.
gyorsan valaszolnak, minosegi munkat vegeznek, es ami a legfontosabb nagyon olcsoak!
egy egesz gepet rendeltem tolluk es mondtak hogy ingyen osszeszerelik meg akkor is ha nem rendelek teljes configot! ahogy nezegettem a radium.hu a legjobb ar/ertek aranyban ha teljes gepet vesz az ember a tobbi eleg durvan lehuzos ceg, de meg a radium-nal is sokkal olcsobban tudtam tolluk osszeszerelve hasonlo teljesitmenyu configot venni, sot nem is kicsivel olcsobban mert radiumnal 200k-ert tudtam volna azt, amit a Kazy Computers-nel osszetettem 158k-ert, (ok persze itt azert utana kell nezni hogy az alkatreszeknek hogy mirevan szuksege az embernek meg mi eri meg ar ertek aranyba a legjobban)
szerintem jelen pillanatban a legjobb ceg magyarorszagon azoknak akik sajat maguk akarjak osszeallitani a gepuket de nem ertenek vagy nem akarnak bajlodni az osszeszerelessel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest