Új hozzászólás Aktív témák

• ShadowGuy

csendes tag

válasz Kaci84 #35 üzenetére

Ezt nem is firtatom, hogy a hely létezik, és működik/működött.

Nem is arról van szó, hogy türelmetlen lennék (többiek nevében nem beszélhetek).

Itt arról van szó, hogy:
    - ha arra volt idejük, hogy lekapcsolják a webshopot (+ az üzenetet is módosították mert a személyes ügyfélszolgálat stb rész később került be), arra is volt idő hogy ledurrantsák az FB oldalukat, az árukereső listázást is ki tudták kapcsolni - akkor arra miért nem, hogy ezt a költözés dolgot beleírják, hogy legalább azt tudjuk, hogy mi a franc van.
    - nem tudom mennyire jött ez a hirtelen költözés dolog, de ha kedd/szerdán még tudtak díjbekérőzni, akkor nem azt kellett volna mondani, hogy rendelés törölve, és nem tudják teljesíteni és nem küldenek díjbekérőt?
    - Kiindulva, hogy az FB oldalukat törölték, nagy valószínűséggel látták azt is, hogy más fórumokon/FB csoportokba is bukkannak fel emberek, akik úgy jártak, mint itt néhányan. Ez nem zavarja őket? Nem kéne ezt kezelni?
    - az megoldás, hogy nem válaszolnak napokig levelekre, a telefont félreteszik, kiírják hogy személyesen se lehet semmit intézni, és akkor jónapot? Meg az is rendbe van, hogy mindenki megkapja a sablon üzenetet, hogy rendelés törölve, mert nem tudják teljesíteni, ÉS ENNYI? Az meg a grátisz, hogy amint elkezdtek panaszkodni a hivatalos FB oldalukon, érdekesmód éjfélre köddé vált a teljes oldal. Nagyon bíztató. Ezek után szerintem alapból érthető, hogy a mai "dolgunk van, jövhéten fizetünk" sablonüzenetük nem igazán bizalomgerjesztő.

TRANSZPARENS KOMMUNIKÁCIÓ. Ez itt úgy néz ki ismeretlen fogalom. 2 sor, és meg lett volna oldva. Az első napon. Még ha odaírták volna, hogy két héten belül minden vissza lesz fizetve, az meg ohmygodgrátisz. Kőkemény 5 perc se valaki életéből, hogy kiírja. Szerintem nem lehetetlen.

Továbbá én életemben először rendeltem ettől a cégtől, szerintem eléggé jó összegben. Szerintem egyet tudunk abban érteni, hogy első élménynek egy ilyen "helyzetmegoldás" igencsak sz*r. Valahol érthető, hogy kiakadtam.

-------VISZONT-------

Bárki, aki azt tervezi, hogy elmegy a rendőrségre és feljelentést tesz - egyelőre ne tegye. Ugyanis nincs jogalapja (még) - mert a cég ígéretett tett egy bár laza, de kötött határidővel a visszatérítésekre. Amennyiben csütörtökig nem történik meg a kifizetés, úgy viszont lesz jogalapja (fizetési szándék hiánya) - akkor is lesz jogalapja, ha további ígéretet kapunk (pl "jajj, most nem tudjuk, de két héten belül tutibizti báttya"). Én voltam ma a rendőrségen utánajárni, mégis mit tehetek, innen érkezett a fejtágítás :D.

P.S:
    Igyekszem egyelőre én is a legjobb verziót elfogadni, hogy tényleg csak költöznek, és minden kisimul a végére. Elhiszem, hogy mindenki fullon dolgozik, és elfoglaltak. Elhiszem, hogy hirtelen jött a helyzet. Én elhiszek mindent... csak amikor egy kisebb vagyon hipp-hopp eltűnik az ember kezéből, és bárhol kopogtat, hirtelen zárva/törölve/elérhetetlen minden... szerintem mindenkinek eszébe jut a legrosszabb verzió is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés