Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Azon nem gondolkodtál el, hogy ezt a gépet be add egy kávégépszervízbe? Ha se kép se hang,akkor biztosíték vagy trafó csere lesz a megoldás valószínűleg.
Új készülékbe (ha maradsz a saeco vonalon, mert a rotel az egy saeco klón) én az Office-t tudom ajánlani, de annak az új ára 310-e.
Esetleg ez, de a rotelnél megszokhattad, hogy 30 adagig nem szól, hogy tele a zaccfiók, ez meg 10 adagonként fog.
Felújított használtba viszont van választásod bőven, Saeco Magic vagy Saeco Digital típusokban. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
Habsteve
üzenetére
Szia!
Felújított Saeco Office
-
kisgyerek85
senior tag
Daffni2:
Elvileg minden feltöltésre szánt információ megtalálható.
Ha többet szeretnél megtudni, vagy észrevételed van, kérlek email-en jelezd.fragola.6035:
Olyan helyet nem tudok említeni neked ,ahol az ízesített (aromázott) kávét meg tudod kóstolni.
Ahol beülhetsz egy jó kávéra és tőlünk származik, pl.
Cafe Zenit - Bp. Dohány u.
Musikum - Bp. Múzeum u. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Az összes ízesített kávé aromákkal vannak ízesítve. Én nem vagyok híve neki, de néha érdemes bepróbálni. Narancs pl. nagyon finom. A chilibe egyszer kóstoltam egy kortyot és elég is volt belőlle, bár aki az erős paprikát is erős paprikával eszi annak biztos ízleni fog

(mielöbb tisztázom, hogy cégünk pörköléssel és kávégépek üzemeltetésével, szervizelésével is foglalkozik. Na én az utóbbi munkakörbe tartozom. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Bocsáss meg! Magyar vagyok!
Mivel így vittek fel a rendszerben (ha végigpörgeted akkor láthatod) , ezért itt is így írtam ki. Ennyi.Toobee: Jeleztem a problémát és javítva lesz, ez 200grammosra vonatkozó ár.
-
kisgyerek85
senior tag
Megnyílt a webshop-unk!
4 éve foglalkozunk kávépörköléssel, mától már magánszemély is vásárolhattok nálunk.
Üzletkötőnél válasszátok légyszives a Zoltán Hugyecz nevet. Köszönöm!
CoffeeRetro -
kisgyerek85
senior tag

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest