Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
Sziasztok!
Abban kérnék tőletek tanácsot, hogy nespresso vonalról tovább szeretnék lépni a ti világotokba. Mivel érdemes kezdeni, mennyit kell minimum befektetni hogy ne legyen csalódás, linkek infók érdekelnének ha itt már unalmas akkor privátban. Köszönöm.Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
Nespresso-ról következő lépés egy E. S. E. Pod-os gépre reális lehet? Mennyivel marad alatta a podos kávé minősége egy presszó gépessel készülthöz képest úgy, hogy a megfelelő tudás birtokában sem lennek, majd a tapasztalat birtokában?
[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
-
whbear
senior tag
-
whbear
senior tag
Az expolygon.hu csak nekem megy valami orosz oldalra?
-
whbear
senior tag
válasz Xabi78 #33212 üzenetére
Nekem van víz desztilláló készülékem. Nespresso Pro gépbe desztillált vizet töltöttem, finomabb volt a kávé, szebb és jobb a crema, valamint nem kellett vízkőmentesíteni. Egy normál presszó gép esetén is így lenne? Van ezzel tapasztalat?
-
whbear
senior tag
válasz Gravity1234 #33215 üzenetére
Nekem ezek a Graef gépek vannak kinézve. Véleményeket szívesen veszek.
Daráló : [link]
Kávéfőző : [link]soldier2 : Ez a Norda víz hol kapható?
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
válasz soldier2 #33219 üzenetére
Nem csak új jöhet szóba. Most van időm informálódni, nem akarom elsietni a vásárlást, mert csak én kávézok itthon és kibírom akár hónapokig is.
Gaggia Classic + PID? Érdemes foglalkozni ezzel a PID vezérlővel?[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Így nézne ki a kezdő szett:
Graef CM 702 daráló új, Gaggia Classic nem egészen 1 éves használt.
Mondanátok véleményt?[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
válasz Gravity1234 #33230 üzenetére
Ez igen, köszi. Akkor ez stornó. Keresgélek tovább.
-
whbear
senior tag
Erről mi a véleményetek? Pár éve 850 dolcsiért adták a sznoboknak.
Brunopasso PD-1Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
És erről vélemény:
Mitaca 1 PlusMelyiket inkább?
Azt már eldöntöttem, egyelőre podos gépet veszek. Szívesen fogadok tanácsokat és e.s.e. pod beszerzési helyeket. A kavebolt.net-et találtam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a La Piccola Sara Pod-os gépről?Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
Sziasztok, egy SOS véleményt szeretnék kérni. Van ez a podos gép: La Piccola Sara
Baristaszaküzlet
Mivel podos gépet keresek, használtan tudnék ilyet vásárolni. Mennyit érhet jó állapotú használtan?
Állítólag jó állapotban van. Kérem ha valaki tud róla írjon. Köszönöm szépen.Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
Jó reggelt az Uraknak!
Tanácsot szeretnék kérni. Nespresso 10-12 erősségű Darkan, Kazaar vonalról szeretnék ESE podos gépre váltani. Sajnos nincs lehetőségem kipróbálni ezért az lenne a kérdésem, hogy tudom majd ezt a testességet elkészíteni a podos géppel is? Ami videókat néztem elég világos kávét csapoltak. A 40 ml jó erős, testes espresso lenne a cél. Tudom itt komolyabban megy a munka, de sajnos nincs már ambíció a profizmushoz ezért keresek valami közelítő élményt.Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
válasz Sic.Transit #84986 üzenetére
Köszönöm a választ. Esetleg tudnátok javasolni pod márkákat, beszerzési helyeket leginkább sötét pörkölésű intenzív kávékat keresnék.
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
válasz Sic.Transit #84996 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
whbear
senior tag
Sziasztok Urak ,
Két dologban szeretnék tanácsot kerni.
1, La Piccola szilikon vízbevezető csövében van valami feketés lerakódás. Mivel tudnám eltávolítani? Esetleg vízkőoldóval?
2, Almasavat vagy citromsavat vegyek vízkőtelenítéshez. La Piccola podos gépről van szó. Most vettem ,2 éves aránylag keveset használt. Norda víz használata esetén elég havonta vízkőteleníteni?
Norda vizet most rendeltem az italclub-tól, korrekt volt a szállítás bp.-i cimre nem is drága. Vidékre sajnos elég húzós.
Előre is köszönöm a választ.Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Formula-1
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Külpolitika
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest