Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Asszociációs játék. :)
- DPD tapasztalatok
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
Nem, igazából az fáj neki, hogy egy általa szar konstrukciónak tartott ALUbojleres gépet egyesek jobbnak gondolnak, mint a csilivili hipiszupi Leliteket. Meg nem értett zseni, aki nem látja, hogy pont az ő erőszakos nyomulása, erőből kommunikációja miatt váltott ki ellenszenvet és ellenállást-tiltás másokban.
Emellett tény, hogy az új gépek között a Leliteket számításba kell venni. Ahogy majd az AVX gépeket is. Aztán majd maximum az Instára nem rakjuk ki, mert "nem trendi".
Bélának szerintem fogadnia kellene egy jó marketingest/kommunikációs szakembert, és leszokni a fórumozásról. Pár éven belül ennél is jobban szárnyalna a cég...Cave canem!
-
MODERÁTOR
Amúgy én azt értékelem, hogy van egy cég amelyik ennyire tolja az itthoni kávézás szekerét. Mert hát lássuk be nem sok van. Nem mindenki rendelkezik akkora pénzmaggal, hogy pl egy R58-at meg tudjon venni, erre is kínál alternatívákat. A stílusa olyan amilyen nem hiszem, hogy változni fog. Nekem ami gondom volt azt megoldották gyorsan.
Igazából csak azt kell belátni, hogy egy ember nem érthet mindenhez és ha kell egy grafikus, marketinges akkor megfizetni 1-2 szakit. A kv zacskó nevén sztem elmegy az avx név, de kv gépre nem raknám. Igazából semmibe nem kerülne (na jó ez így nem igaz) terveztetni ill kitalálni egy új logót/márkanevet.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Androidos tablet topic
- EAFC 25
- Interactive Brokers társalgó
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest