Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
üzenetére
Nagyon köszönöm, rákerestem a topikra és elolvastam a hozzászólásaidat, kanosszajárásodat a témában. Tényleg hardcore. Minde elismerésem. Majd kereslek privátban, mert van egy régebbi Saeco Incanto SBS gépem. Teljesen jó, de használaton kívül van az új miatt. Pedig sokkal jobb kávét főzött.. lehet visszahozom, vagy megpróbálom a segítségeddel az sbs nyomásfokozót átrakni a mostanira.
-
ddrom
csendes tag
válasz
üzenetére
Bármit csináltam eddig 9-10mp- alatt jön le az espresso, amin érződik is ez sajnos.
Az SBS tekerő a gép elején végállásban, az átfolyás (Flow L/H) minimumom (10)."A lassabb lefolyást pedig plusz nyomásfokozóval, pumpacserével oldottam meg..."
Mi az a plusz nyomásfokozó, hogyan oldottad meg? (pumpacserének biztosan nem állnék neki)Tök új vagyok, de nézegettem, olvasgattam a témában. Talea Ring - 2 napja van meg.
Daráló már a legfinomabb őrlésen, folyási sebesség (Flow L/h) minimumom - 10 -, SBS állító a gép elején végállásban van, kávémennyiség maximumom (aroma 3, "Set aroma = 106) ezt ha feljebb állítom, nem jön le a kávé.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Motoros topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HP EliteBook / ZBook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- Asztalos klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Alkoholista nevelde
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest