Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kulbi
aktív tag
válasz
Xabi78
üzenetére
Igen, MaraX.
Néhány napja használom csak, mielőtt bármit írok fontos tudni, hogy nem vagyok kávé guru, előtte egy thermoblokkos gépem volt. Innen elég nagy az ugrás.
Ami miatt ezt választottam:
- nincs sok helyem ezért fontos, hogy kis helyen elfér, tényleg nagyon kompakt,
- halk, meglepően,
- nekem nagyon tetszenek a e61 hx gépek (lehet egy dual bojler jobb
),
- gyorsan meleg (lemérem, de kb. 20-25 perc én azért általában hagyok neki fél órát),Nekem a megépítés minősége nagyon rendben van (láttam Rocketet azért az szebb, de az nagyobb is). Látszik, hogy átgondolták a dolgokat: szerintem szuper a víztartály megoldásai, fogantyú, számláló, szűrő...; nagy a csepptálca, szuper a rács lent és fent a poharaknak, nem érzékeny karcolásra és koszra, mindenhol műanyag és gumi alátétek semmi nem zörög; mechanikus bekapcsológomb, könnyen rárakod okos konnektorra; rugós csapok a gőznek, víznek; víz vagy gőz prioritás; három hőmérséklet tartomány...
Nekem pont jó a komplexitás, csinálja szépen amit kell. Ismerem magam, ha fokonként állíthatnám vagy nyomással játszanék akkor állandóan ezen rugoznék, hogy mi lenne ha...
Én víz prioritásban használom most. A gyors melegedést úgy éri el, hogy túllövi magát és utána szépen visszaesik a gőz nyomása 0,7 barra. Lefőzöm a kávét, ekkor elkezd melegíteni, és mire lemegy teszek veszek már 1,5 bar a gőz és habosítok. Csapoláskor a nyomás szép lassan épül fel, tovább tart mire elindul a lefolyás (10-12 másodperc), lehet ezt előáztatásnak hívni nem tudom, felmegy kb. 9,5 barra majd kicsit visszaesik 9-re. Eddig mindig szép egyenletes volt a lefolyás.
A neten sok dolgot írnak, hogyan jó csapolni, idők és stb... még ezt majd ki kell tapasztalni.
A kávé eddig nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
),