Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
én még nem renekáztam a gaggia minivel, viszont a vst 15 grammal (17,5 grammos töltettel) most két olyan újhullámos ruandát lőttem, hogy ihaj. ráadásul, bár elég idétlen dolog fellinizni rugós karos géppel, de azért lehet, és így nyertem szemre jópár ml-t, már majdnem tele lett a csésze.
ezen felül az e61 felsőszűrő nem megy fel a fej/henger pereméig koppra, amikor felteszem, mert magasabb nála 3 mm-rel. eddig csak ott állt a víz csapolás után, de most azt találtam ki, hogy kitekerek annyit a dugattyún a rúdjáról, így ezt is megnyerem plusz víztérnek (számításaim szerint +6 ml
), ha még így is befolyik a víz, amikor kezdem a csapolást.cserébe viszont aeropress papíron át is ázik felfelé a gép, egy idő után már barnás víz jön belőle, szóval ez mindenképp valami megoldást igényel majd, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ha még így is befolyik a víz, amikor kezdem a csapolást.