Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
72lakiluk
üzenetére
& (#79989) sz.zs.
Sziasztok,
GC 90-100k-tól indul, ennyi most nincs rá, használtan nem akarok gépet venni. Biztos nagyon jó, de ahogy sz.zs. is említette, nem ahhoz a szinthez keresek gépet, amit itt a legtöbben képviseltek.
40-50k között kellene egy értelmezhető gép, persze ha a kapszuláshoz képest még minőségi javulás is elérhető az még jobb, de most nem ez a cél.
-
sz.zs.
őstag
válasz
72lakiluk
üzenetére
Mivel írta, hogy “ semmi szofisztikált “, így a GC szerintem kizárva, mert gondolom nem szeretne darálással, tömörítéssel, méricskéléssel és egyebekkel foglalkozni… Aki kapszulásról vált, az valószínűleg hozzászokott a kényelemhez.
az mondjuk egy dolog hogy én valószínűleg ebben az esetben is GCt vennék, maximum nyomásfokozós szűrőkkel használnám.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az mondjuk egy dolog hogy én valószínűleg ebben az esetben is GCt vennék, maximum nyomásfokozós szűrőkkel használnám.