Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
Rush77
üzenetére
Nekem a kedvencem, mindig kell itthon lennie ha megnyugvást akarok a hájpolt kávék után
Én 90 fokon csapolom álatlában, néha 89-en. Ha bőrös a crema az ízre sem jó, legalábbis nálam. A földes, dohányos ízt írják többen (ami feldolgozási hibára utal a nagyok szerint), de én nem érzem hála az égnek, ellenben kiegyensúlyozottságot igen, semmiben nem kiemelkedő, kivéve a crema mennyiségét és állagát. És crema fetisiszta vagyok 
Füves ízt sem éreztem még, pedig 2 napos pörit is kóstoltam, na az enyhén pezsgett
Érdekes volt. Én tegnap bontottam a 02.19-es pörkölést. Hibátlan. Nálam ebből 0,7-1,2 kg fogy egy hónapban attól függően mennyi más kávét szerzek/kapok (hála az égnek).
Melyik pörkölőtől van?
Na iszom is 1-et. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én 90 fokon csapolom álatlában, néha 89-en. Ha bőrös a crema az ízre sem jó, legalábbis nálam. A földes, dohányos ízt írják többen (ami feldolgozási hibára utal a nagyok szerint), de én nem érzem hála az égnek, ellenben kiegyensúlyozottságot igen, semmiben nem kiemelkedő, kivéve a crema mennyiségét és állagát. És crema fetisiszta vagyok