Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
ugye a vita szigorúan véve arról szól, hogy két tökéletesen ugyanolyan lefolyású kv más ízt ad-e. Tekintve, hogy ebben a műfajban a lágy szellőre is darálót állítanak valószínűleg igen, de bizonyítani nem tudom, nem próbáltam és nem is érdekel. Én is inkább a gyakorlati és így ízbeli hasznát emelném ki a nyitott karnak, hiszen nem laboratóriumban kávézunk. Mániákus nyitott karos vagyok, mert szeretem látni mi történik a pogácsával és azt vettem észre, hogy a casmoknál egy egészen kis hiba elég ahhoz, hogy lényegesen gyengébb legyen a végeredmény. Utálom az összes vudut, azért csináltam pumpát, hogy ne söprögessem a darálót, stb. de amíg nem áll elő egy jó wdt eszköz (Joltiét kellene valószínűleg sorozatgyártani) addig kénytelen vagyok foglalkozni vele. Egy Jolti - Fragola megállapodás szövegezésének még a mai napon nekiállok
-
Bazsee71
őstag
Nem ilyen szempontok alapján nyitott karozok (egyszerűen szeretem a látványt), így tesztelni sem fogom, a darálókkal volt mostanában elég játszadozás, most már kávézni szeretnék.

Ettől függetlenül ami egy normál karban lerakódik, az szerintem(!) nem elhanyagolható tényező. Ehhez hozzá tartozik, hogy nálam már króm nincs a belső felén, egyből megtapad minden, teflonozáson is gondolkodtam. Utóbbit nem vittem végig, egyrészt a nyitott kar használata miatt, másrészt meg csak duplát húzok.
soldier2: Köszi, egy hónap kiesés és el is felejtem, hogy a nyomásszabályzóhoz/előáztatáshoz meg kell is a vizuális megerősítés, mert simán műszer alapján - egyelőre - nem megy. Ezt most nem a vitához, mert nem ezen a síkon mozogtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest