Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
Nem tudom nálam a spec kávé nem kizárólag Nordával készül. A várakozást nem értem, max akkor várok ha az egyik csapolást 86 fokon a következőt 92-n akarom lőni. Ráadásul valóban beteg állat vagyok, mert amellett, hogy csak jófajta SO kávékból készítek espressot, amellet ugyazt képes vagyok tejjel is elrontani
, plusz az asszony, meg a vendégek is azt kérik, de ezért nem tartanék két gépet. De itt offolom a témát mielőtt átmennék HX náciba, szerintem kitárgyaltuk milyen esetekben jó választás, mikor nem. Ha összes szakmai szepmpont ellenére is gagyi a HX, akkor azért kell, mert szép 

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, plusz az asszony, meg a vendégek is azt kérik, de ezért nem tartanék két gépet. De itt offolom a témát mielőtt átmennék HX náciba, szerintem kitárgyaltuk milyen esetekben jó választás, mikor nem. Ha összes szakmai szepmpont ellenére is gagyi a HX, akkor azért kell, mert szép