Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Én írtam neki másik topikban, hogy nem igen lehet bolti téglával tölteni, az ajánlott kávék többsége pedig nem mindenhol elérhető, vadászni kell (na meg úgyis hamar bedöglik).
A javaslatom az lenne, hogy 30e-ért egy CM702-es darálót, az ajánlóból kiválasztani egy szimpatikus pörkölőt, és máris ugrik egy dimenziót. Szülinapra, vagy karácsonyra meg jöhet egy komolyabb kotyogó, esetleg Brikka, vagy kezdő presszó gép, attól függően mennyire kapnak rá.
Amikor vettem a Graefet, már az is hatalmas élmény faktor volt, hogy magamnak őrlöm a kávét.Szóval igaz, hogy lehet bolti téglával is tömni, de kérdés hogy egy kezdőt akarunk-e azzal szívatni, hogy keresgélje a hozzá való őrleményt. Sajnos ennek sokszor az a vége, hogy inkább felkerül a polcra az eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest