Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Mert sokszor ilyen vagyok. Ki szeretnek probalni valamit, pikk pakk elerheto e vagy sem. De nem ezt tervezem honapok ota.
Mivel massal ugye nincs osszehasonlitasi alapom (Soldier jart mar nalam tobbszor is Annazni, reszerol van osszehasonlitas a sajat gepeihez kepest amit latott, kostolt) en nem tudom megmondani hogy a "csak gyari" set mit produkal. Nekem alapvetoen semi bajom vele, szerintem nagyon finomak a "jo kavek" es kinezetre is jok a sok szep es tartos crema, a kremes kinezet es allag. De most ha par ezer Ft-os tetellel tudok probat tenni, akkor miert ne.
Egyebkent PY Tanzania Kilimanjaro lesz teriteken mostansag, ezt meg nem kostoltam eddig a mestertol.
-
adp
őstag
mondjuk azért a gyári gaggia dupla enyhén szólva fosrakás
amit mondjuk én kaptam anno. Az utánagyártott 41es LM szimpla köröket ver rá még sötétebb blendéknél is. Mondjuk én nekem azzal jöttek be mindig is a sötétebb csokisabb kávék. Világosabb vagy picit savasabb kávénál valahogy elveszti a testét az ital azt vettem észre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amit mondjuk én kaptam anno. Az utánagyártott 41es LM szimpla köröket ver rá még sötétebb blendéknél is. Mondjuk én nekem azzal jöttek be mindig is a sötétebb csokisabb kávék. Világosabb vagy picit savasabb kávénál valahogy elveszti a testét az ital azt vettem észre