Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
meander
üzenetére
Kizárt.
Én is odáig jutottam, hogy nyílt helyben egy kézműves söröző, és az ottani tapasztalatok alapján kértem ajánlást kaligulától a Macsakőben, és ott találkoztam először a Mad Scientist italával. Utána kóstoltam tőlük párat, és eddig egyikben sem csalódtam, teljesen új élmény az eddig fogyasztott sörökhöz képest. Itt pedig a CM tette hozzá az alapanyag másik felét, kimondottan biztató. Ízjegyekről továbbra sem nyilatkozom sem sörnél. sem kávénál, nem megy ez nekem.
Eddigi egyedüli sikerélményem egy barátom borával volt, amire kóstolás közben ráböktem, hogy micsoda vaníliás ízjegyet mutat, és tök boldog volt mert a borversenyen is azt emelték ki a belőle. Se előtte, se utána nem történt velem ilyen.
norby_42: A fórumtársak leírásai alapján a manuál karosok nagyon megbocsájtóak. Én se Pavonit, se Caravelt nem próbáltam, szóval részemről is csak feltételezés.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövedelem
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is odáig jutottam, hogy nyílt helyben egy kézműves söröző, és az ottani tapasztalatok alapján kértem ajánlást kaligulától a Macsakőben, és ott találkoztam először a Mad Scientist italával. Utána kóstoltam tőlük párat, és eddig egyikben sem csalódtam, teljesen új élmény az eddig fogyasztott sörökhöz képest. Itt pedig a CM tette hozzá az alapanyag másik felét, kimondottan biztató. Ízjegyekről továbbra sem nyilatkozom sem sörnél. sem kávénál, nem megy ez nekem.