Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ki mondta, hogy koffeinbomba? azt mondtam, hogy érződik elsősorban az illatán a robi. de mindjárt csinálok még párat belőle.
másrészt épp a két olasz-klasszik-őrült győzköd, hogy nem, nem jól éreztem? beleszagolok, robi. nincs ezzel mit tenni, és ez pláne nem peldzsok vagy a java mix hibája, nem is hiba, hanem az én ízlésem. viszont most próbálom először, kíváncsi voltam és vagyok, szóval max. annyit tehettem volna, hogy letagadom, hogy kiszagolom belőle a robit.
nincs baja a kávénak, meg fogom inni. és most azt tippelem, hogy nálam nem lesz akkora kedvenc, mint például a mr. espresso. de a tévedés joga fenntartva, igazán alacsony hőfokon nem néztem még például.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest