Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
vTamas35
üzenetére
jelenleg ebből a kávéból itt én nem iszok ristrettót az zihher!. ahhoz tényleg szélesebb tamper kéne, mert több örleményt kéne lenyomni és a rancsi szőrő felül szélesebb. /melyik nem?/ szerintem ha jó a kávé akkor jó az 58-as tamper is ehhez a szűrő-őrlő kombóhoz. ezt próbáltam bizonygatni ez elmúlt hetekben.
rossz kimondani, de ez a kávé lehet egyszerűen döglött, vagy csak simán "high-end" és a legdrágább géppark kell hozzá. de ezt nem hiszem, mert a bukéja megvan, de már nem olyan mint az előző eresztés. mint már mondtam az asszony sem érzi az illatát 1 szobával arrébb akkor amikor csak őrlöm. többen is igy gondolják így és én is ezt mondom valamintr tegnap az asszony is ezt mondta egyből mikor meglátta a produktumot.
ennyi ember nem tévedhet!
lehet ezt jobb lenne helyben pörkölni. mindig frissen. ezt viszont már tényleg kihagynám. van elég jó kávé igy is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest