Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Felreerted - nem eloszor -, mirol irok. Pedig ugy erzem nem hagytam ki semmit. A HG1 25 ezredet ut. Jon a kave, es ez az utes 4-szeres tartomanyban megy tovabb. Total igazad van, hogy hosszu a tengely. Well, egy tarcsas orlomube kerulo kave is komoly igenybevetelnek teszi ki a tengelyt, bar az erok iranya mas valamelyest. De ugy gondolom, h a forgoresz kap stresszt rendesen. Ha nem erzel kesztetest ennek lemeresere, akkor lehet, hogy kiserletet teszek vele.
Csak az a zavarbaejto, hogy eloszor azzal vedted az igazad, hogy nem tudok kulonbseget tenni a jo es a rossz eszpresszo kozott, most meg azt mondod, hogy ertelmetlen dolgokat irok, mert a kupos orlomu megbocsatobb az utesre. Ezt en nem vitatom, mert utesekkel ezidaig nem foglalkoztam (nem volt miert). De ez teny (a kupos erzeketlensege vs tarcsas erzekenysege)?? Valahol olvastad? Vagy Magad megallapitottad?
Amugy, ha nem jott volna le, az egesz meres arra ment ki, hogy a 0 utesu orlomunek mennyire tud odaverni ha kave kerül a szerkezetbe. Mivel ez - felepitesenel fogva - a HG1-nal konnyen merheto, ezert ez kerult gorcso ala. De nosza, hatha mast is elkap a kiserletezokedv.
Szerintem azt is pontosan megmutatta, h kupos eseten 0,1mm-es (!!!) kilengesnel, eszpresszo finomsagnal, nincs erdemi problema az orlemeny minosegevel.
Csak azt mondom, hogy ki kene talalni a tarcsas mereset is. Mert nyilvanvalo, hogy a kave ott is bezavar. Masszivan.
-
Leica m 28
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
de a felhasználás foka sem mindegy, mert egy új késes tuning Rossi napi 2-3 örléssel szuperül elüzemel(het), de ha nap 300-at kellene tolnia akkor hamar befárad(hat). Az Obi csavarbehajtó versus Makita. A Profi fgépváz vs amatőr. A Mercedes taxi vs Opel stb.,
-
válasz
fragola.6035
üzenetére
Egy Super Jolly-ba már tényleg bele lehet műteni a K30 és a Mythos keset? Mert az azért érdekes irány!

(mégis a Mazzer Major a tökéletes őrlő? még nem túl nagy, erős, gyors, bármivé átalakítható)
-
soldier2
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Nem vonja azt senki kétségbe, hogy a mazzer jobb mint a többi (és mindennél van még jobb), és azok az 500k+darálók biztosan odavernek az általunk használtaknak. A vita igazán nem ebből indult, de ez a része nem érdekel már. Itt a Combat lassan, és ha attól sem marad el a HG az én gépemmel (biztosan van olyan gép ami kihozza a különbséget, nem véletlenül nem azzal nyomulnak a Barista bajnokságokon) akkor marad. Ha ég és föld lesz, akkor még elgondolkodom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest