- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
tag
válasz
angelside77 #42588 üzenetére
Én most jártam végig ezt a felső szűrő tartó dolgot. Van itthon hat furatos, réz négy furatos és a gyári alu is. A hat furatos GC-n használhatatlan, mert átfedésbe vannak a furatok. Pont ott lövi be a vizet ahol a szűrőtartón is van a furat. Eredmény: óriási kráter, gyors lefolyás minden trükk ellenére. Réz szűrőtartó sokkal jobb, de a kis furatok miatt csinál két krátert ahol közelebb van a víz bement. A gyári alunak a legjobb a vízterítése (szerintem). Az nem csinál semmilyen gödröt. Annak egyrészt kisebb a felső tere ahol a vizet szétosztja a négy furaton valamint kúpos a négy furat, pont azért hogy a táguló keresztmetszeten lelassuljon a víz. Nekem most az van a gépben. A legnagyobb tuning egyébként az aeropress papír. Tökéletes a vízterítés, szimplánál se mossa ki a vékony réteget a szélén és tisztán tartja a felső szűrőt és tartót. A rézre a tökéletes megoldás egyébként egy kúpos dörzsár.
Aeropress papír+alu vízterítő+IMS felső szűrő:
fragola: A 0.5mm szűkítőt hova kell beépíteni?
-
prandris
tag
válasz
angelside77 #42588 üzenetére
Nem vettem észre különbséget a gyári meg a réz között csatornásodás terén, elég kezdő voltam amikor megvettem, azóta sokat változott a technikám, darálóm stb.... Engem akkor a kinézete és a súlya győzött meg, az alu elég retek volt már. A többiek tanácsára vettem a 4 lyukút én elhiszem, hogy ok
sima utángyártott ipari felsőszűrővel van és ha jól emlékszem Fragola szűkítőzte is a gc-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest