Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi970307
tag
Először is köszönöm a választ!
Most éppen szervizben van a kávéfőző, manuális tisztítás (szétszedés) és vízkőmentesítő adalékkal sem volt elég nagy nyomása a pumpának. Ha megjön, akkor meg fogom nézni. Emlékeim szerint az EC152-esben az a műanyag csak egy kiöntött korong, amin van egy pöcök, és nem szerelhető rajta semmi. Lehet, hogy ez már nem is nyomásfokozós?
Mindenesetre majd megnézem, nem akarok hülyeséget mondani látatlanban.Nekem igazából pont egy forgókéses "mákdarálóm" van. Olyan darálót, amit láttam és jó is, annyiba kerül, mint a kávéfőző (~20eFt). Kérdés, hogy egy jobb kávédarálóval érek-e el olyan eredményt, amiért érdemes ilyen arányban rákölteni. Szerintem még nem is ittam igazi eszpresszót, legfeljebb csak kávézóban.
Tamper vásárlásánál mire érdemes figyelni? Láttam rugósat, 20eFt-osat és 2-3eFt-ért is. Jól gondolom, hogy ilyen eszközökkel bőven elég lenne a legolcsóbb is, ami már fém?Köszönöm a segítséget még egyszer. Érdekel a téma nagyon, sajnos csak az anyagi háttér nincs meg hozzá most. Később biztos fogok venni majd komolyabb gépet, kiegészítőket, kávét, viszont amíg ez van, szeretném a legjobb eredményt elérni. Így talán fogom tudni az alapokat később.
Egyébként jelenleg a Tcibo Sicilia Style kávéja bejött azok közül, amit a boltokban lehet kapni. Természetesen szemes, de "mákdarálóval" darálom. Esetleg szubjektív vélemény alapján tudtok ajánlani 3-4000Ft/kg áron viszonylag értékelhető ízű kávét?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenesetre majd megnézem, nem akarok hülyeséget mondani látatlanban.