Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
nem is tudom. személy szerint adnék neki egy esélyt, de ez csak én vagyok. fentebb azért nem tanácsolják, fogadd meg. a magam részéről: elmennék, megnézném, kipróbáltatnám, minden oké-e. ha igen, akkor azért nagy para nem lehet. megmosni, megtisztítani mindent meg lehet. a kosz annyiban jobb, hogy lehet alkudni miatta. felajánlanék 55k-t érte. ha belemegy, otthon mosás, szűrőcsere, tömítések cseréje, átnézés. mondjuk ennek neki kell állni meg picit képben is kell lenni hozzá.
-
jolti
senior tag
válasz
Ringman
üzenetére
A többiek leírták, hogy nagyon nem.
Én még annyit tennék hozza, hogy nézd meg a kinezetuket! Tiszta dzsuva az egész hobelebanc... A tej raszaradva a gozolocso vegere, a daraloban az allott kave... Szerinted mennyi karbantartast, gondoskodast kaphatott az a gép? Ha a hirdetes kedveeret nem rakta rendebe, akkor el tudod kepzelni, hogy lesz....a Használat kozben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell asztali gépek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest