Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
zozy84
üzenetére
Én vásárlás előtt sokat kutakodtam a neten, tapasztalatokat gyűjtve, és megállapítottam, amit parci is írt, hogy minden automata gép ugyanolyan ipari hulladék, időzített bomba, mindegy, hogy mekkora marketing-bullshitet építettek köré.
Úgy gondoltam, ha szembe jön egy visszautasíthatatlan ajánlat, akkor max egy Xsmall lesz, amit kipróbálok (legkevesebb felesleges pitypalattyoló elektronika, leggyorsabb felfűtés, stb.) Én 40-ért vettem egy egyhónapost két év garival, így ugyanennyiért el tudtam adni egy évesen, még egy év garival (akkor még 70 alatt nem lehetett semmilyen akcióban kapni ilyet bótban).
Szóval használd nyugodtan, vidd el mindig a szervízbe, aztán 3-4 éves korában szabadulj meg tőle és válts egy GC+Iberitalra vagy valami ilyesmire (ha komolyan akarod nyomni a presszózást)! -
válasz
zozy84
üzenetére
hát, ha 5 év garival adták, akkor használd ki, élj vele, csinálják meg. és majd még jó sokszor, mert szükség lesz rá. viszont 5 év garral király vétel, fura is, hogy ennyit adtak rá (ezek mind elromlanak, egy egész iparág épült a javításukra, és természetesen a gyártó hülyére keresi magát a nem olcsó, de amúgy filléres műanyag kis biszbaszokkal, amit igényelnek).
disclaimer: elnézést kérek minden seaco-hívőtől, akinek még működik a gépe és megsértettem

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest