Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
válasz
korte73
üzenetére
Aha....Ámerika-Mádzsárország. Az összehasonlításnak kb. semmi értelme nincs.
Én meló és család mellett csinálom a sz@.os kis shopomat. Minden telefont felveszek,minden problémára azonnal próbálok a lehető leggyorsabban-legkedvesebben stb reagálni. Ennek az eredmény az hogy a 25.400ft havi cég könyvelési díjat sem termeli ki a bolt. Gondolom a jenkik is ingyen ilyen kedvesek.Amúgy az Expoly olyan-amilyen. Lenne hová fejlődni valóban,ebben igazad van....csak kinek? Ők így is elvannak. Nem belőled élnek. Kicsit elkényelmesedtek. Nem fogják törni magukat csak azért,mert a Tersonet nevet a gyártó megváltoztatta...
Ne értsd félre,szerintem is haladni kell a korral,csak azért ez mégsem a lehetőségek országa! Persze ha stadion építő vállalkozó vagy akkor azért mehet jól!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gaggia kartömítés: én azt vettem ami épp volt a fent nevezett bótba. Asszem 8as...és jó lett. GB Ivory
-
tariattila
veterán
válasz
korte73
üzenetére
szerintem! ez az a kategória mikor a cba-ban meghirdetett akciós papírzacsis cukor helyett csak zacskósat kapsz, mondván amaz elfogyott de ezt adják helyette ugyanannyiért.... kristálycukor - kristálycukor
tényleg... mennyiség/ár ugyan az volt?
mert akkor annyira nem para... SiD is megmondta, hogy tök ugyan az van belül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)