Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.lac
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A robot nagyon világosra is igazi, ha hajlandó vagy előmelegíteni a kosártartót, a kosarat és a dugattyút. Egy ilyen fullos workflow a pulthoz lépéstől a két adag szervírozásáig nálam 11:30 perc. (Így pl. egy casmo filter pörkölésű kávé "csak" 94 fokos vízzel készül, ebből láthatod, hogy van még hőtartalék.)
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok, olvastam, kérdeztem, nekem ez jött le (egyiket se próbáltam):
- 58 electric workflowban a legegyszerűbb, világos pörikkel is működik csak q drága
- robot közepes vagy sötétebb pörikkel simán elboldogul hókuszpókusz nélkül, de ha világosabbakkal is akarsz akkor elő kell melegíteni mindent is, így a workflow bonyolodik. Csak spéci (9.5cm-nél kisebb) mérleg fér a lábai közé. Van, akiken kényelmetlen a két kar húzása -
JackFeryll
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A classic nagyon elérhető áron van és ami szerintem a legjobb benne hogy elég durva őrleményt kér, magas a pogácsa és szinte elronthatatlanul tudod csinálni az egyszemélyes kis tömegű shotokat vele.
Az 58 szerintem workflowban mindent ver, de drága és 40%-ot drágult megjelenés óta -
billyjoe
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem, az előmelegítésre gondoltam. Simán lehet vele casmo filter szintet húzni, csak kicsit macerásabb mint az 58. Sok víz fér bele a kosárba, úgyhogy gond nélkül lehet vele 50+ grammot húzni.
-
Serpenthelm
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem tudom, kinek mi, Kb. egy hete én is feltettem ezt a kérdést, szvsz volt mindenféle vélemény, bár én alapból a 9B-Robot között gondolkoztam, azután képbe került a Flair is, vélemények szintjén.
Azóta jött egy Robot, nálam van pár napja, és nekem jobban tetsző világos, filterre pörkölt (pl. CasMo-tól) kávékat iszok, mint a GC-ről (ami, ne essünk félreértésekbe, NEM teljesen tuning GC). Nekem azzal a Workflow nem vészes, a dugattyú előmelegítést egyelőre nem erőltetem, a kosarat+tartót pedig fejjel ráfordítom a vízforralóra, aztán ott hagyom olyan 10-15 percig, ezzel pont olyan meleg, hogy még kényelmesen meg tudom fogni a kávé betöltéséhez.
Ha van lehetőség, ki kell próbálni, én mondjuk ezt a részét kihagytam, szerencsére nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Projektor topic
- Óra topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Rockrider Race 940 S
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- FC26 Nintendo Switch játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest