Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melorin
üzenetére
Volt olyan világos perk nálam mostanság, amitől azt hittem letörik a karom Kinuval (gagyi Phoenix, az is igaz). Combhoz kellett szorítanom fél karral tekerés közben és egy perc alatt leizzadtam, lihegve. 120-160 tekerés egy dupla. Ettől eltekintve jobb kézi azért nem a világvége, cserébe nó zaj. De ha a jobbra tesszük a hangsúlyt, akkor nem marad sok a kosárban. A JX(-ek), a Kinuk, Comadante (de az presszóra nem az igazi, csak kiegészítővel). Valakinek van itt Timemore és asszem elégedett vele, de majd ő ajánlja.
-
iatti
aktív tag
válasz
Melorin
üzenetére
volt már kézi darálód? páran írták már hogy 60-80 tekerés is kell,mire megvan az adag. én még húszat se volnék hajlandó
nálam niche zéro van ,igaz pár napja elővettem a minit, na meg majd jön egy mazzer jolly.
gaggiát meg nézegesd a caffe35 oldalán. veszel egy rézcsövest,aztán örökre megoldódott a problémád. persze mindig bizsereg az ember tenyere. most én is ezt a csodakotyogóst figyelgetem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nálam niche zéro van ,igaz pár napja elővettem a minit, na meg majd jön egy mazzer jolly.
gaggiát meg nézegesd a caffe35 oldalán. veszel egy rézcsövest,aztán örökre megoldódott a problémád. persze mindig bizsereg az ember tenyere. most én is ezt a csodakotyogóst figyelgetem.