Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
valeno
tag
Sziasztok!
Koffeinmentes őrölt kávét keresnék. Sajnos betegség miatt (pajzsmirigy probléma) nem kellene pörgetni a szervezetem így a koffeint elhagyom egy ideig. Van itthon egy Delonghi ECAM, könyve alapján típusa 23.12X-25.12X (pontosat nem tudok). Mivel barátnőm koffeineset iszik szemesből így én őröltet iszok (van ilyen opció a gépben). Próbáltam az omnia eveninget, közeli boltban csak ezt találtam hirtelen. Annyira nem megnyerő az íze, kiprobalnek valami mást.
Visszaolvasva láttam a kisebb pörkölők kávéit ajanlottátok. Mivel nem vagyok nagy gourmet ezért nekem ezek árban drágák. Van esetleg alacsonyabb árkategóriában opció az Omnia-n kívül, ami kis adagok esetén (értsd 250g) szállítással/személyes átvétellel Pesten belül olcsobbra jön ki?
Koffeinesbol a közepes porkolest szoktuk preferalni.
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- JRL SF Onyx SH2301 villanyborotva
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mr.Csizmás