- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
danbenzin
csendes tag
válasz
AXisBOLD #10423 üzenetére
igen, ha a költségvetés alacsonyan tartása a cél, akkor bizony résen kell lenni, mert a kávézás komoly pénztemetővê válhat. akkor mondom úgy, hogy saját tapasztalatom alapján tudom mondani, hogy megbántam, hogy ezen a pár eurón spóroltam és az olcsóbbat vettem. most van egy olcsóbbam, de vágyódok a drágábbra, a perem nélkülire, és most már azon agyalok, hogy megveszem azt is, mert tuzpenge által leírt folyamatban a legidegesítőbb számomra az a tamperelés előtti látvány, amikor valamit kell kezdenem a szélekkel, mert tudom, hogy ott fog csatornásodni. bár ne vettem volna ezt, nem lenne ilyen rutinom és akkor nem zavarna.
-
danbenzin
csendes tag
válasz
AXisBOLD #10416 üzenetére
a víz keménységét tudod állítani, ez alapján jelzi a vízkőtelenítés szükségességét. ugye minél keményebb a víz, annál gyakrabban jelez. nálam legkeményebb vízre állítva, napi 2 presszónál olyan 3 havonta kéri a vízkőtelenítést. én ezt a vízkőoldót használom. a tartályba szerelhető gyári vízszűrőt használom, azt a napokban fogom leváltani vízsszűrő leica kancsóra
magasítóra volt régebben a fórumon aliexpresses link, de mindenképp olyat nézz, ami a kosár peremére felül és nem lóg bele a kosárba. igen, az 51 mm-es lesz a jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest