- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Oké. Legyen így. Engem nem zavar ha így látod. A saját tapasztalatom írtam le, ezek alapján én a "fellegekben járó posztoló" vagyok. Próbálok segíteni annak, aki kérdez, nem mondtam hogy rossz az, amit próbál, csak annyit, hogy annál van jobb és amit leírt, az alapján igyekeztem olyat javasolni, ami megoldás lehet. Sajnos a kávézás egyre drágább multaság. A drágulásról nem mi tehetünk. Az a kávé, ami 3 évvel ezelőtt 7 ezer volt, az most 11 ezer. (Ami meg 3 éve 4 ezer, az most 7 ezer.) Kinek van igaza? Mindkettőnknek. Mindenki döntse el maga, hogy mennyit szán rá, és annak megfelelően élvezze a produktumot.
-
lbence
aktív tag
Én egyszer (először és utoljára) vettem az allegro-ról, a Yankee Caffee pörkölőtől High Mountain fantázianevű 100% arabica kávét, és ugyan nem voltak nagy elvárásaim és kifejezetten az irodába szántam csak, ahol nem kifejezetten élvezeti célból fogyasztom, de szinte ihatatlan volt, azt hittem, hogy soha nem fog elfogyni. Pl. a Kapuczinernél max pár ezer Ft-al drágább mondjuk az Espresso Italiano arabica blend (11600/kg) és össze sem lehet hasonlítani a két kávét.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Windows 11
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest