Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumm
csendes tag
Én is így tudom, csak a gőzölő kar kialakítása más. Azt nem néztem, hogy lehet meghekkelni a kart. A kérdésem inkább az új dedika vs régi faema family. Az ugye réz kazános. Ahogy néztem fotókat róla masszív jószág. használunk.
De mint írtam most van időm, így kirándulnék egyet a szemes kávék világba.
Én simán iszom az eszpresszót. -
Anubris
őstag
Nálunk a barátnőm jól tudja kezelni, én kevésbé.
Szerintem bármelyik verziót használja az ember a véget azonnal le kell takarítani.Amúgy a rugós tamper engem is érdekelne, csak mindig félek a kosárral teljesen kompatibilis lesz-e a méret ügyében. Lehet veszek egy 51 mm IMS Pavonit tényleg működik-e vele a mágneses magasító és ahhoz egy rugósat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás