Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz kmarci25 #9562 üzenetére

Túllépve a lényegre törekvésen [link] / törésen [link] , a téma iránt továbbra is mélyen érdeklődő(k) kedvedért levezetem:
    lassan fogy a kávénk és nem fagyasztok, ezért max 1 kilót veszek. Így 15000 ft alatt marad a rendelési összeg, ezért postázási költség van, ami meg minimum 1398 Ft a Kapuczinernél, s ami nyilvánvalóan kifizetendő a termék árával együtt. Ez ekkora termékárnál számottevően dob(na) a végső áron, ezért inkább egy drágább és finomabb helyi/közeli kávéra költöm ezt az 1400 Ft-ot. Amit éppen most kíséreltem meg, s ehhez gyűjtöttem adatot. Ez lett volna az eredeti kérdésre/javaslatra a válasz.

Magyarán olyat javasoltál, ami számomra egy már eleve végiggondolt, de elvetett opció volt, nem volt mit megértenem benne.

Talán az a baj, hogy látszólag nem feltételezted azt, hogy 2023-ra már én is hallottam a webes rendelési lehetőségekről, kiszállításokról, vagy azt, hogy egyszerűen nem jut eszembe ez az evidencia.

Nekem olybá tűnik, hogy ezzel a nem tudom mire alapoztad feltételezéseddel, miszerint valami új szempontot emelsz be a rendelési lehetőség megemlítésével (pontosabban az annak elvetésének okát firtató negatív kérdéseddel), illetve "a kérdés mögötti javaslatoddal" ki is merült a segíteni tudásod és/vagy akarásod. [Ide is be lehetne szúrni egy tapsikoló emojit.]

A helyzet az, hogy a többiek legalább részben tudtak segíteni, orientáltak az általam névről amúgy is ismert 7-8 pörkölő között, szűkítették a kört 2-3 helyre. Tőlük még el is fogadom a stílusomat illető kritikát, mert volt mögöttük érdemi adat is, nemcsak pusztába kiáltott szavak.

Remélem, nem voltam sértő, de azt is, hogy továbbra is végtelenül pikírt voltam.

Egyébként meg tényleg elfogadom azt, hogy egy közösséget az tart össze, ha kerüljük a pikírtséget, úgy hogy nem is zavarnék tovább a köreidben.

Új hozzászólás Aktív témák