- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#49155328 #762 üzenetére
1. Nem, ezt nem próbáltam. Nyomásmérőst igen, mert az egyik nagyon ráérő barátomnak volt egy ideig.Egyébként finom kávét főzött, de még a nyomásmérővel is nehéz volt “irányítani” a nyomás erősségét.
2. Nem válaszoltál, de akkor hallgatás beleegyezés, hogy fontos a nyomás mértéke egy kávé elkészítésénél.
3. Innentől kezdve nem értem, hogy pont te, aki magát kávészerető és értő embernek tartod, hogyan tehetsz be ide egy ilyen egyébként aránytalanul drága, és még a megfelelő működéshez nem felszerelt gépet ide? Nem lenne lelkiismeretfurdalásod, ha valaki kezdőként, mert nem tudja, hogy ez így nem jó, megvenné, csak mert te ajánlottad? Kb. olyan, mintha futómű nélküli autót ajánlanál az autós fórumban.
4. Mindegy. Részemről befejeztem. Természetesen nyugodtan ledorongolhatsz valami viszontválaszban, hogy mennyire nincs igazam...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest