Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• looser

addikt

válasz sz.zs. #4974 üzenetére

Hiszek neked :R Ezzel kapcsolatban akkor hadd kérdezzem meg; amennyiben kazánt cseréltetnék alu->réz, akkor nem lenne szükség a továbbiakban a rézcsőtuningra, vagy attól még a hőstabilitás miatt érdemes rajta hagyni? Másképp megközelítve: csak az alubojleres gépeket érinti a nagy hőingadozás, vagy az acél, réz darabokat is? Persze nem szedetném ki, csak eszembe jutott; tegnap kaptam vissza Fragolától a Babyt szépen felújítva, de ő mondta, hogy rosszabb szerelni, mint a Classicot és ha esetleg váltanék, át lehet-e tenni Classicba (és érdemes-e), ami már rézbojleres lenne eleve? Egy ideje nem követem a fejleményeket, még 2016-ban tuningolta a Babyt, de azóta látom, hogy nyomásszabályozó meg bojlercsere is benne lehet a tuningban.
    Ja és tegnap megadta magát a Vario, csak számolja az őrlési időt, de meg sem mozdul a gép. Bánom már, pedig hetekig gondolkodtam rajta. A srác meg, aki eladta, nem hiszem, hogy át akart verni, elmondása alapján mozog kávés körökben, de ez akkor is ciki. Visszasírom az Iberitalt, amit egy török srác vett meg, mivel épp szervízben volt a Vario-ja :-))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés