- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
#49155328 #3552 üzenetére
5 perc alatt megcsinálok 2 lattet, latte arttal, különböző tejekkel(az egyik mandula, másik tehén, french pressel habosítva.
Nemrég használtam munkahelyen Gaggia-t. Valóban jobb volt valamelyest, de semmiképp sem annyival, amennyivel többe kerül egy 10-15 ezres alap DC géptől. Ugyanannyi idő alatt tömök meg egy kapszulát, mint egy kart. Sőt kapszulából ha kell betömök többet, és akkor egymás után főzhetek.Tapasztalataim szerint ezek a DC gépek rendkívül megbízhatóak, tartósak. Gyakorlatilag pár havonta vízkőtelenítem és más gondom nincs vele. Ristretto, maximum espresso méretet főzök vele, így ekkora kávéban a hőstabilitással sincs gondom. A Graef CM 702-essel úgy őrlöm, hogy megfelelő idő alatt jöjjön le a megfelelő mennyiség.
ilyeneket szoktam reggeli mellé rottyantani.
Így fő le nálam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HexBug BattleBots Aréna készlet
- Garmin inReach Mini 2 újszerű állapotban eladó.
- Seiko SRPD55K1 + Hirsch bőr szíj, illetve szilikon szíj + doboz + számla + garancia
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest