Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
Én 18 éve járkáltam - mikor még a germánoknál éltem - Costába és nagyon kedveltem. Vagy törzsfejlődésen mentem át (bár a finom, déli jellegű presszót akkor is, meg most is szeretem), vagy a cég volt akkoriban jobb.
Off hegyek: Kétszer ittam verhetetlen és helyfüggetlen presszókat életemben; tán 2000 tavasza körül Rómában, egyszerűen nem tudtam rossz helyre betévedni, kezdve a főpályaudvar restijével, ahol a feles műanyagpohárban b@szta elém a néni, miután feltűzte a blokkot a szögre, mint nálunk a komenizmusban, 76' táján. A másik Irún, baszkföldön, kicsit régebben, mert arra volt dolgom pár hétig. Olyan krémes, sűrű gyilkokat azóta se. Baszkok nem viccelnek. Ami még nagy meglepetés volt, hogy Portugáliában minden putriban kapsz koffeinmenteset (ex-nejem szokta volt kedvelni) és jót. Ehhez képest itthon még mindig úgy kell szájhagyomány útján összevadászni az iható kávét felszolgálni képes helyeket
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Ítéletnap ismét elnapolva, később jön a Terminator 2D: NO FATE
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás