- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem 2 személyes van, az pomt tökéletes 1 személyre. En azt javasolnám. Ha 2 személyre kell, max ketszer főzöl. Persze macera egy kicsit, mert eltisztítom 2 főzés között.
Cold brew-hoz ha nem tejjel akarod fogyasztani, nagyon ajánlanám a filter pörkölésű, gyümölcsös, virágos, nem túl savas etiópokat. Nekem nagyon bejöttek. Egy bwt kancsót érdemes beszerezni, sokat dob az ízén, jobban kijönnek az ízjegyek.
-
Ketchup2020
lelkes újonc
Elvileg a sújszelep miatt kel hogy csak egy bizonyos nyomás felett induljon meg ezt nem mértem de e miatt talán egy kicsit melegebb vizet kap a pogácsa plusz a brikka kosara mintha méljebb lenne ergo vastagabb a pogácsa ami megfelelő őrléssel/adaggal fentart valamennyi nyomás végig. Ezek miatt ha jól sikerül elég intenzív, talán kicsit közelebb van egy pressohoz de a heljén kezelendő. Én úgy vettem észre hogy mintha kicsit toleránsabb lenn egy kicsit világosabb pőrköléssel is. De azér akkor is "csak" egy "Kotyogós" kávéfőző. Jellemzöen ennek is a sötétebb kávék és a robusztásabb keverékek működtek Mostanában ritkán használom de az biztos hogy örök darab. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest