Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már feladtam a kávéfőzés rejtelmeihez való vonzódásomat, hál isten elmúlt. Szóval köszönöm a jótanácsokat, de nem érint.
Korábban sokmindent kipróbálva nagyjából egyetértek B-Clone álláspontjával, hogy “egészségtelen sznobizmus” jellemzi a jelenlegi trendeket egy erős üzleti vonallal megspékelve, hogy összességében sikerüljön többet kiszedni az emberek zsebéből, mint amennyit adni akarnak. Most már tényleg csak a merevlemez válsághoz hasonló kávé válság várat majd magára, hogy duplájára tudják emelni az árakat.Persze a fentiek ellenére a késes kávédarálót emberiség elleni bűntettnek minősítem én is, csak belinkeltem mire gondolhatott a költő.
Peterhappy: Vagy ennek a fórumnak kéne a keretek között maradnia. Pl. az a linkelt DeLonghi gép eléggé jó kezdésnek, nem kéne leszarozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Korábban sokmindent kipróbálva nagyjából egyetértek B-Clone álláspontjával, hogy “egészségtelen sznobizmus” jellemzi a jelenlegi trendeket egy erős üzleti vonallal megspékelve, hogy összességében sikerüljön többet kiszedni az emberek zsebéből, mint amennyit adni akarnak. Most már tényleg csak a merevlemez válsághoz hasonló kávé válság várat majd magára, hogy duplájára tudják emelni az árakat.
Mr.Csizmás