- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már feladtam a kávéfőzés rejtelmeihez való vonzódásomat, hál isten elmúlt. Szóval köszönöm a jótanácsokat, de nem érint.
Korábban sokmindent kipróbálva nagyjából egyetértek B-Clone álláspontjával, hogy “egészségtelen sznobizmus” jellemzi a jelenlegi trendeket egy erős üzleti vonallal megspékelve, hogy összességében sikerüljön többet kiszedni az emberek zsebéből, mint amennyit adni akarnak. Most már tényleg csak a merevlemez válsághoz hasonló kávé válság várat majd magára, hogy duplájára tudják emelni az árakat.
Persze a fentiek ellenére a késes kávédarálót emberiség elleni bűntettnek minősítem én is, csak belinkeltem mire gondolhatott a költő.
Peterhappy: Vagy ennek a fórumnak kéne a keretek között maradnia. Pl. az a linkelt DeLonghi gép eléggé jó kezdésnek, nem kéne leszarozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged