Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Én két-három kávét iszok. Delonghi automata kávégépünk van. Váltogatom a kávékat, de mindig visszatérek a Pacific Pin Up kávéhoz. Amiket itt írtak sokat kipróbáltam már, de ez ízlik a legjobban nekem. Egy kissé furcsa volt először a nagy robusta vonal után, de utána meg azok lesznek furcsák.Ittam a Lidl-ben kapható hordós kávéból kétfélét, Omniákat kipróbáltam, amikre már rá merik írni a kávéfajta arányokat, Illy, Pellini, Aro, Lavazza stb...
Sok ismerősnek mondom, hogy vegyenek ilyen gépet, mert összehasonlíthatatlanul finomabb kávét lehet inni ezek által, de még senkit nem sikerült megtérítenem

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Drón topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás