Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Én két-három kávét iszok. Delonghi automata kávégépünk van. Váltogatom a kávékat, de mindig visszatérek a Pacific Pin Up kávéhoz. Amiket itt írtak sokat kipróbáltam már, de ez ízlik a legjobban nekem. Egy kissé furcsa volt először a nagy robusta vonal után, de utána meg azok lesznek furcsák.Ittam a Lidl-ben kapható hordós kávéból kétfélét, Omniákat kipróbáltam, amikre már rá merik írni a kávéfajta arányokat, Illy, Pellini, Aro, Lavazza stb...
Sok ismerősnek mondom, hogy vegyenek ilyen gépet, mert összehasonlíthatatlanul finomabb kávét lehet inni ezek által, de még senkit nem sikerült megtérítenem

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mr.Csizmás