- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
Gergőke88 #12639 üzenetére
Eddig négyszer rendeltem onnan (webshop, igen), és mind az összeset kipróbáltam. Nekem legjobban a Guatemala lett a kedvenc, de nagyon finom a Giovanni Erbisti és a Doce Selecto is. De ajánlani merem a The Revelation Chickmagalur-t is. És ami engem meglepett, mert inkább kerülni szoktam az indiai kávékat, de ez is remek: Indian Mysore Plantation A.
Most látom, hogy nagyjából az összeset ajánlottam... De tényleg merem is ajánlani. Klasszikus vonalon!
Ami nekem furcsa, hogy dupla zacskóban található mind, és a belső sem szelepes - és mégis tartja az aromát. Igaz, első bontás után átmerem szelepes Kapucziner-dobozba... A pörkölési dátum néha régebbi, volt már két hónaposan érkező is. Duzzogtam, de be kell valljam, hogy az is kifogástalan volt.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest